Artiklen mapper er hjemmesider, der huser gratis artikler. Disse artikler er normalt sat der ved hvem der ejer ophavsretten til dem som en promotion metode. Hver artikel har ejerne forfatterlinjen placeres under det, således at de, der i sidste ende læst artiklen vil vide, hvem der skrev det (eller i det mindste hvem der ejer det) og vil være i stand til at komme i kontakt med eller besøge deres hjemmeside for yderligere information.

Artikler mapper er et godt sted at lægge dine artikler, så de vil gøre dig penge. Ved hjælp af denne metode, mennesker, der er interesseret i dit produkt eller tjeneste vil se din artikel, se dig som en ekspert i emnet, og vil besøge din hjemmeside. Selvom du kan ikke skrive eller ikke har nogen viden om emnet, du er fremme (for eksempel for dig køre en affiliate hjemmeside), kan du altid leje en forfatter til at gøre arbejdet for dig. At få kvalitet artikler skrevet bliver dyre op foran, men de vil betale for sig selv på ingen tid, enten gennem affiliate salg eller sælge dine egne tjenester, og alt fra da af er ren profit.

Lad os tage et eksempel fra det virkelige liv. Forestil dig at du er en revisor arbejder hjemmefra. Du skriver en artikel om et emne, regnskab og placere den på forskellige artiklen mapper. Dem, der er på udkig efter det emne du skrev om vil læse din artikel, at du har den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at gøre et job for dem, og besøger din hjemmeside eller kontakte dig via e-mail. Din artikel fik du bare en ny klient, der kan bruge dine tjenester regelmæssigt, men vil helt sikkert give dig en pæn fortjeneste mindst en gang.

Desuden, siden du har sendt det på en gratis artikel directory, vil andre, der har affiliate websites om regnskabspraksis uundgåeligt bruge din artikel til deres hjemmeside. Da de skal vedlægge din byline til det, vil det bringe dig endnu mere eksponering for hvert websted, at re-stillinger din artikel. Dette fordi du vil have gavn af off den trafik, de får på deres hjemmeside.

Der er mange artiklen mapper derude for dig at bruge. Din bedste chance er at lægge en kopi af hver af dine artikler på hver eneste for maksimal eksponering. Det vil i sidste ende bidrage til at skabe mere trafik og kunder til din hjemmeside, som vil føre til nye ordrer og mere profit.