Holder din baby sikkert er en af de største bekymringer for alle forældre. Der er mange ting vi tager for givet, men er farer til din baby. Dit hjem er ikke klar til baby, indtil du gøre nogle ting for at gøre det sikkert, især hvis de er begyndt at kravle eller gå. Ikke kan finde ud af hvad er farlig den hårde måde. Her er nogle tips til at huske. Denne liste er ufuldstændig, da hvert hjem er anderledes, men forhåbentlig, disse tips vil få dig i gang i den rigtige retning.

Din pung; Babyer elsker at lege med de ting, fundet i en pung, om din egen eller en gæster. Nogle af disse ting kan være meget farligt for din baby, som medicin, neglefile, kuglepenne, kosmetik og andre små genstande.

Rengøring dit hjem; Selvfølgelig bør du sikker på, at alle rengøringsmidler er uden for rækkevidde af baby, når de gemmes, men også holde dette i tankerne, som du bruger dem. Det er meget nemt at få travlt rengøring og dreje din ryg, lige længe nok for dem at komme ind i noget farligt. Brug vasken i stedet for en moppe spand. Dit barn kan drukne i en lille mængde af vand, ikke at nævne hvad der er i vandet kan være skadelige for dem.

Møbler; Sørg for, at ingen af dine møbler lamper eller dekorationer er let tippet over. Holde deres høje stol fra vægge og andre overflader de kan bruge gearing til at skubbe det, eventuelt vælter. Ingen møbler, der har skår eller peeling paint bør tillades i huset med din baby.

Værelserne på dit hus så tjek ofte og husk at tjekke dem fra dit barns synsvinkel. Komme ned på gulvet til at kigge efter mulige farer.

En masse af Moms, især dem, der ammer, gerne have deres baby sove i sengen med dem. Der er nogle Sikkerhedstips at huske når du gør det så godt.

1. må ikke sætte dem ind i en voksen seng alene til at sove. De kan kravle til en kant og falder af. De kan blive fanget mellem hovedgærdet og sengen eller væggen. De kan også blive kvalt i blødt sengetøj.

2. børn skal lægges til at sove på ryggen, ikke på deres mave. Vuggedød kan have noget at gøre med at placere babyer på deres maver at sove, ifølge “Tilbage til søvn kampagnen”.

3. må ikke bruge puder, dyner, og tykke dyner eller tæpper til spædbørn under 1 år gammel. De har en chance for kvælende selv. Sikkert montering krybbe ark er den sikre måde at gå.

4. Sørg for at dit barn ikke kan falde ud af sengen. Bed rækværk er et nyttigt element at have eller at have din seng med den ene side til væggen. Baby skal sove mellem moderen og seng jernbane, ikke mellem to forældre.

5. Sørg for din seng har en fast overflade. Lad aldrig din baby sove på en dyne, sækkestol, vandseng, dyb madras eller andre alt for blød overflade.

6. Hvis du er under indflydelse af alkohol eller medicin, der gør dig groggy, Læg ikke din baby til at sove i din seng. Hvis du er groggy, udgør en fare for din baby.

7. for mange puder, tæpper eller udstoppede dyr kan øge dit barns risiko for strangulering eller kvælning.

8. aldrig falde i søvn på en sofa, sofa eller overstuffed stol med din baby. De kan få klemt inde mellem puder og blive kvalt.

9. ikke ting for mange organer i en seng med en lille baby. Hvis du deler søvn med mere end et barn, er tilstrækkelig plads nødvendig for både komfort og sikkerhed.